HVAD JEG HJÆLPER DIG MED

Forretningsplan og digital strategi

Som digital koordinator hjælper jeg dig fra A til B med en digital strategi, og tager også et kig på din forretningsplan. 

Jeg hjælper dig både med at finde potentielle målgrupper, og hvordan vi når dem bedst på nettet. Jeg hjælper dig også med at opstille relevante målsætninger og succeskriterier for din virksomheds digitale annoncering.

Bygning af hjemmeside

Din hjemmeside er ikke bare god at have - den er dit digitale fundament

​Hvis du ikke har tiden, eller er kørt lidt død i at få din virksomhed på nettet, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Som freelance digital koordinator hjælper jeg med alt det praktiske omkring din hjemmeside der skal til for at få din virksomhed online. 

Hvis jeg ikke kan gøre dig tilfreds, skal jeg nok hjælpe dig med at finde nogen til at lave din nye hjemmeside. Jeg hjælper gerne med bl.a. 

 

  • udvikling

  • design

  • idéer og

  • inspiration

​​

til din hjemmeside. 

Sociale medier

Sociale medier er et effektfuld redskab når det bliver brugt rigtigt; brugt forkert er det lige så nyttigt som en abe der spiller på tromme: det er måske sjovt, men hvis det ikke har en dybere mening, er det bare tidsspilde.

 

Som digital koordinator kan jeg hjælpe dig med at strukturere dine aktiviteter på de sociale medier, men jeg hjælper dig også med at sikre at dit digitale fundament er i orden inden du for alvor kaster dig ud i SoMe-verdenen. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du gerne vil i gang med at bruge de sociale medier mest effektivt. 

Ad hoc

Jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye ting. At blive digital koordinator er bare en af dem. 

Jeg er oprindeligt kontoruddannet med speciale i offentlig administration og er rutineret i alt fra håndtering af store mailbunker, budgetopstillinger, projektstyring samt ejendomsdrift- og vedligeholdelse.

 

Jeg har sågar også en bred erfaring inden for privat- og erhvervsrengøring, så hold dig ikke tilbage hvis du har en opgave der virker lidt uden for mit kompetenceområde. Måske er jeg lige den person du står og mangler.  

Marketing
  • I dag er annoncering mange ting og handler ikke altid kun om salg. Det kan også være værdiskabende indhold i form af gode artikler, god kundeservice og brugervenligheden for besøgende på din hjemmeside. Formidlingen af disse ting kan en freelance digital koordinator som mig hjælpe dig med.

  • Udover at være digital koordinator som er certificeret i Google Analytics, er jeg også certificeret i Google Ads (tidligere Adwords) inden for 

  • Søgekampagner (Search)

  • Displayannoncering (Display Ads)

  • Videoannoncering (Video Ads)

  • Jeg giver dig hjælp med at opsætte kampagner der understøtter dine mål, hvad enten det handler om at opnå synlighed (eksponeringer), salg eller på anden måde at påvirke købsprocessen. Jeg hjælper også gerne med at skabe content (tekster, video og musik) til dine annoncer.  

© 2020 Digital koordinator CVR: 41688068